Oona jewelry open atelier

 

 

 

In een rustig straatje, verscholen tussen de oude bakstenen gebouwen, zal mijn droomatelier staan. Na jaren van verlangen en hard werken zal het eindelijk zover zijn: mijn eigen open atelier. Elke vrijdag en zaterdag zal ik de deuren openen, mensen verwelkomen met een warme glimlach en hen uitnodigen om te kijken hoe ik met mijn handen de mooiste oorbellen creëer. Het zal meer zijn dan alleen een atelier; het zal een beleving zijn, doordrenkt met liefde en passie voor mijn ambacht.

Geen drukte of lange rijen, maar gezelligheid en warmte zullen centraal staan in mijn atelier. Mensen zullen de tijd nemen om rond te kijken, te praten en zelfs af en toe mee te doen aan een workshop. En in de nabije toekomst zal ik nog meer verrassingen hebben om mijn klanten te verwennen en te inspireren.

Elke week zal mijn droomatelier meer tot leven komen, gevuld met gelach, verhalen en de schittering van zelfgemaakte sieraden. Het zal een plek zijn waar mensen niet alleen komen om te kopen, maar om te genieten van de unieke ervaring die ik met liefde zal hebben gecreëerd.

 

LUTGARDSITE
stadswal 14
Beringen

lokaal F15